HATAY / SAMANDAĞ - Yoğunoluk İlkokulu

Şbt

Başarılı, eğlenceli ve verimli geçen bir dönemi ‘ Karne Haftası Etkinlikleri’ kapsamında çok güzel bir karne günü ile taçlandırarak sonlandırdık. Dönem boyu emek veren okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize daha da başarılı bir dönem dileyerek iyi tatiller diliyoruz.

Şbt

Dönem boyu gerçekleştirdiğimiz ve öğrencilerimizin ilgi ile takip ettikleri ‘Haftanın Öğrencileri’ uygulamamızdan kareler… Adil, istikrarlı ve teşvik edici şekilde sürecin işlemesine katkı sunan okul idaremize ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız. İkinci dönem de uygulamamızın devam edeceğini ve sürpriz hediyelerin öğrencilerimizi beklediğini bildirir, iyi tatiller dileriz.

Şbt

Geride bıraktığımız dönemde kutladığımız Milli Bayramlar , Belirli Gün ve Haftalardan kareler… Etkinliklerimiz için büyük özveri ile çalışan okul idaremize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.